Bemiddeling & Begeleiding ZZP’ers

Co-flex, de commerciële partner voor zzp’ers!

Commerciële partner houdt in dat wij bemiddelen tussen jou als zzp’er (Zelfstandigen Zonder Personeel) en onze opdrachtgevers.

Wij koppelen zzp’ers aan opdrachtgevers, die graag gebruik willen maken van de diensten van zzp’ers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, passend bij de opdracht. Ben jij als zzp’er op zoek naar een nieuw opdracht, kom eens kennismaken met Co-flex.

In een persoonlijk gesprek zoomen wij in op jouw competenties en ambities als professional. Ook aan de hand van jouw ervaring als zzp’er bespreken we de opties die wij kunnen bieden. Vervolgens gaan wij direct zoeken voor nieuwe opdrachten aan de hand van ons gesprek. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste match te realiseren.

Als wij een geschikte opdracht gevonden hebben, stemmen we in overleg met jou het uurtarief af. Wij zullen het gesprek aangaan als wij er niet uitkomen met een opdrachtgever en gaan pas over tot een akkoord namens alle partijen als jij tevreden bent over het tarief.

Wij hebben een groot netwerk met toonaangevende bedrijven en weten vaak als eerste waar de nieuwe opdrachten zijn. Vaak gaat het om opdrachten waar voor een langere periode werk beschikbaar is.

Vastlegging en aanleveren documenten

Om aan alle eisen te voldoen vragen wij om een recente inschrijving KvK, een passende bedrijfs- en/of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een BTW nummer. Daarnaast dient een zzp’er aan te kunnen tonen dat hij of zij een specialist in het vakgebied is. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een CV, door diploma’s en/of certificaten te overleggen. Komt het tot een definitieve opdracht, dan wordt deze omschreven in de door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. In deze overeenkomst zijn ook de prijsafspraken en de overige voorwaarden opgenomen.
Wij betalen jouw facturen iedere week uit. De eerste factuur wordt betaald 14 dagen na de desbetreffende gewerkte week (ook als jij de factuur pas 10 dagen later opmaakt en verstuurt). Uiteraard dient de opdrachtgever wel akkoord te zijn met het aantal gemaakte uren. Ook dienen de juiste documenten op orde te zijn.

Voor verdere toelichting maken wij graag met jou een afspraak. Neem vrijblijvend contact op via 046 410 6305 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Kunnen wij u helpen bij het bemiddelen, begeleiden of inschrijven van ZZP'ers?