Opleidingen, cursussen en trainingen

Jouw toekomst.
Ons werk.

Waar steek jij het meeste van op?

Bij Co-flex geloven wij in de kracht van onze kandidaten en bouw jij aan jouw toekomst met opleidingen, cursussen en trainingen. Waar steek jij het meest van op? Van jouw neus in de boeken of gewoon door het te doen? Diverse opleidingen, cursussen en trainingen zijn mogelijk! Daarom investeren wij volop. Scholing, trainingen en samenwerkingen; wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om jouw functie te vervullen.

Begeleiden van uitzendkrachten

Co-flex heeft ruime ervaring met het begeleiden van uitzendkrachten in het verkrijgen van de juiste opleidingen, cursussen en trainingen. Wat denk je van bijvoorbeeld VCA, HACCP of Asbest. Of het behalen van een erkend diploma of certificaat? Zoals heftruck- of hoogwerker-certificaat, code 95 of operator A. Belangrijk is dat jouw kennis en vakbekwaamheid op peil blijft, zodat jij goed beslagen ten ijs komt.

Wat kunnen we voor jou doen? Neem vrijblijvend contact op via 046 410 6305 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn.

Inschrijven?

Heb jij je droombaan nog niet gevonden? Schrijf je dan middels een open sollicitatie vrijblijvend in. Zodra wij een geschikte vacature hebben gevonden, nemen wij contact met je op!