Over ons

Een nationaal en internationaal opererend uitzendbureau sinds 2010

Kennis, ondersteuning, uitvoering en/of advisering

Co-Flex

Succesvol in Nederland en daarbuiten

Co-Flex TPF BV is sinds 2010 een nationaal en internationaal opererend uitzendbureau. Wij zijn actief in diverse sectoren. Vanuit onze jarenlange expertise bieden wij onze kandidaten werk, opleiding en/of een loopbaan aan. Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen voor vraagstukken d.m.v. het beschikbaar stellen van gekwalificeerd personeel en het adviseren in flexibiliseringsvraagstukken. Co-Flex beschikt over ervaren professionals die ingezet kunnen worden voor bepaalde tijd t.b.v. kennis, ondersteuning, uitvoering en/of advisering. Hierdoor creëren wij optimale flexibiliteit. Wij zijn inmiddels succesvol binnen de grenzen van Nederland en daarbuiten. Co-Flex groeit nog steeds en heeft met toonaangevende opdrachtgevers uitstekende relaties en (raam)overeenkomsten. Opdrachtgevers/kandidaten kiezen uitdrukkelijk voor Co-Flex omdat onze vaste (senior) accountmanagers jarenlange praktijkervaring hebben binnen onze markten, dezelfde taal spreken en zich daadwerkelijk identificeren met de markt en zijn doelgroep.

Visie

In de visie van Co-Flex staat de lange termijn relatie centraal. Dit betekent jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft. Wij hechten veel waarde aan tevredenheid van zowel opdrachtgever als kandidaat. Co-Flex laat zich in haar dienstverlening graag breed inzetten. Co-Flex heeft als doelstelling om op een professionele wijze samen te werken met opdrachtgevers en kandidaten op een open, integere en toekomstgerichte wijze. Innovaties en het nieuwe werken helpen ons verder in de ontwikkeling en verduurzaming van onze organisatie.

Onze certificaten

Download onze certificaten en/of andere documenten

Interne vacatures

Bekijk hier onze interne vacatures.

250+

Opdrachtgevers

4

Vestigingen

> 10 jaar

Meer dan 10 jaar actief.

Woman in a Beige Coat Writing on a Glass Panel Using a Whiteboard Marker

Inschrijven?

Heb jij je droombaan nog niet gevonden? Schrijf je dan middels een open sollicitatie vrijblijvend in. Zodra wij een geschikte vacature hebben gevonden, nemen wij contact met je op!