Bemiddeling, begeleiding & Inschrijving ZZP'ers

Van overeenkomst tot opdracht

Hoe kunnen wij jou als ZZP’er helpen?

Co-Flex en ZZP’ers

Co-Flex is bemiddelaar in ZZP diensten

De huidige wetten en normen rondom het onderwerp ZZP vragen om een nauwkeurige benadering van zowel de ZZP’er als de uit te voeren opdracht. Om aan alle eisen te voldoen vragen wij om een recente inschrijving KvK, een passende bedrijfs- en/of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een BTW nummer. Daarnaast dient een ZZP’er aan te kunnen tonen dat hij of zijn een specialist in het vakgebied is. Dit kan door bijvoorbeeld een CV, diploma’s en certificaten te overleggen. Komt het tot een definitieve opdracht, dan wordt deze omschreven in de door de fiscus goedgekeurde modelovereenkomst. In deze overeenkomst zijn ook de prijsafspraken en de overige voorwaarden opgenomen.

Transparante werkwijze

Richting de opdrachtgever werken wij met een Overeenkomst tot Opdracht waarin naast een aantal wettelijke bepalingen ook zaken als de projectomschrijving, de uitvoerder van de opdracht en de prijsafspraken zijn opgenomen.
Deze transparante werkwijze garandeert een succesvolle uitvoering van de opdracht.
We hebben opdrachten binnen diverse vakgebieden op verschillende niveaus. Wilt u weten of Co-Flex iets kan betekenen voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bemiddeling & begeleiding ZZP'er

Inschrijving ZZP'er

250+

Opdrachtgevers

4

Vestigingen

> 10 jaar

Meer dan 10 jaar actief.

Woman in a Beige Coat Writing on a Glass Panel Using a Whiteboard Marker

Kunnen wij u helpen bij het bemiddelen, begeleiden of inschrijven van ZZP'ers?