Inhouse services

Vaste gesprekspartner

Bij een Inhouse constructie dragen wij zorg voor een vaste pool met flexwerkers.

Uw organisatie kan zich te allen tijde blijven focussen op hoofdactiviteiten en optimaal uw portefeuille beheersen bij pieken/dalen in de markt.

Wij stellen een intercedent tot uw beschikking die de organisatie kent, de taal spreekt en zich identificeert met de organisatie, de cultuur en het personeel dat werkzaam is. De intercedent werkt bij u op kantoor en kan zodoende op de juiste wijze de organisatie adequaat blijven monitoren. Uw organisatie bepaald welke richtlijnen tot uitvoering gebracht moeten worden.

U heeft dus een vaste gesprekspartner.
Een Inhouse constructie leent zich uitstekend voor segmenten in de Industrie en Transport&Logistiek.

Waarom een Inhouse Constructie?

  • Optimale poolvorming van “vaste” medewerkers alleen voor uw organisatie.
  • Altijd honderd procent bezetting met ingewerkte flexwerkers, gekoppeld aan uw marktportefeuille/opdrachten. Dit komt ten goede van de productiviteit.
  • Alleen het aantal medewerkers die exact nodig zijn worden geleverd en zullen werkzaam zijn. Uiteraard zijn bij pieken extra medewerkers beschikbaar.
  • Uw medewerkers worden en zijn goed geïnstrueerd, nadat de juiste w/s heeft plaatsgevonden.
  • Vooraf afgesproken welke doelen moeten worden behaald en deze zullen ook worden geleverd. Hetgeen weer is gekoppeld aan de prijzen/tarieven.
  • Strakke communicatie m.b.t. HR vraagstukken.
  • Vaste kosten worden variabele kosten. Tevens zullen wij met u kijken naar de mogelijkheid tot verdere kostenbesparingen.

Voor verdere toelichting maken wij graag met u een afspraak. Neem vrijblijvend contact op via 046 410 6305 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Kunnen wij u helpen bij het bemiddelen van professionals?