Op zoek naar personeel?

Wij streven naar die perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Uitzenden

Voor de juiste invulling van de flexibele schil moet je bij Co-flex zijn.
Wij hebben een uitgebreide selectie aan arbeidskrachten en gaan ook gericht op zoek naar nieuwe kandidaten.

Detacheren

Detacheren is de beste oplossing voor inzet van personeel voor een langere periode met behoudt van de maximale flexibilisering.
Wij stellen een vakkracht ter beschikking met de zekerheid dat de medewerker die wordt aangenomen, niet van het ene op het andere moment kan stoppen.

Inzet ZZPer

Al jaren is Co-flex gespecialiseerd in de bemiddeling van flexibel en gekwalificeerde zelfstandige professionals (zzp’ers). Wij hebben de juiste professionals voor zowel korte als langdurige opdrachten. Betrouwbaar, goed bereikbaar en met een transparant tarief.

Werving & selectie

Indien bedrijven geen tijd of capaciteit hebben om zelf op zoek te gaan naar nieuwe kandidaten voor een vaste aanstelling, dan is werving en selectie de beste keuze. Werving en selectie is in de basis het proces van identificeren, selecteren en aantrekken van de meest geschikte kandidaten voor een vaste aanstelling bij bedrijven.

Inhouse Services

Bij een Inhouse constructie dragen wij zorg voor een vaste pool met flexwerkers. Uw organisatie kan zich te allen tijde blijven focussen op hoofdactiviteiten en optimaal uw portefeuille beheersen bij pieken/dalen in de markt.

Projecten

Co-Contracting TPF B.V. is een internationale onderneming met een management dat sinds 1987 actief is in de petro-/chemische sector en gespecialiseerd is in kolommenwerk. Het hoofdkantoor van Co-Contracting TPF B.V. bevindt zich in Sittard en levert haar services wereldwijd.

Een uitgebreid dienstenpakket

Waarom Co-Flex?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Het dienstenpakket van Co-Flex TPF BV omvat een verscheidenheid van diensten gericht op de behoeften van haar opdrachtgevers. Co-Flex is actief binnen verschillende sectoren. Het dienstenpakket omvat o.a. de volgende diensten: Uitzenden, Detacheren, Bemiddeling ZZP, Contracting, Projectmanagement en Scholing.

Kwaliteit van dienstverlening

De kwaliteit van dienstverlening staat hoog in het vaandel bij Co-Flex. Onze kandidaten worden uitgebreid gescreend op betrouwbaarheid en kunde. Daarnaast is er intensief contact met werkgever en kandidaat. Door de uitzending voortdurende te begeleiden weten wij wat er leeft bij zowel werkgever als kandidaat. Zo doende bereiken wij op een proactieve en persoonlijke manier ons doel: een tevreden werkgever en een tevreden kandidaat.

250+

Opdrachtgevers

4

Vestigingen

> 10 jaar

Meer dan 10 jaar actief.

Woman in a Beige Coat Writing on a Glass Panel Using a Whiteboard Marker

Kunnen wij u helpen bij het bemiddelen van professionals?