Inzet ZZP’er

Specialist in bemiddeling van flexibel en gekwalificeerde zzp’ers

Als opdrachtgever kies je voor Co-flex als bemiddelingsbureau om te worden ontzorgd en ondersteund.

Al jaren is Co-flex gespecialiseerd in de bemiddeling van flexibel en gekwalificeerde zelfstandige professionals (zzp’ers). Wij hebben de juiste professionals voor zowel korte als langdurige opdrachten. Betrouwbaar, goed bereikbaar en met een transparant tarief. Met onze jarenlange ervaring staan wij borg voor kwalitatieve hoge standaard in bemiddeling van zelfstandig professionals.

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen de zzp’er (zelfstandigen zonder personeel) en onze opdrachtgevers. Wij koppelen zzp’ers aan opdrachtgevers, die graag gebruik willen maken van de diensten van zzp’ers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, passend bij de opdracht. Tussen Co-flex en de zzp’er wordt de verplichte modelovereenkomst van de Belastingdienst overeengekomen. Met onze opdrachtgevers zullen wij een overeenkomst van opdracht aangaan met verwijzingen naar de verplichte modelovereenkomst van de Belastingdienst. Het uitvoeren van de administratie rondom de Zelfstandige Professional en het organiseren van de (wekelijkse) betalingen aan de ZZP’ers wordt ook zeer gewaardeerd in de ondersteuning naar onze opdrachtgevers.

Voorstel op maat

Na een persoonlijk gesprek over specifieke wensen en mogelijkheden, wordt een voorstel op maat gemaakt. Heldere werkafspraken, zonder onduidelijkheden inzake de Wet DBA en WAB. Onze ervaren accountmanagers en planners gaan aan de slag en maken de juiste match naar aanleiding van de gevraagde competenties. Een succesvolle samenwerking creëren wij door middel van vaste contactpersonen en een no-nonsense aanpak.

Voor meer informatie over zzp-bemiddeling | Neem vrijblijvend contact op via 046 410 6305 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij komen graag langs voor een nadere kennismaking.

Kunnen wij u helpen bij het bemiddelen van professionals?