Over Co-Flex

 

Co-Flex TPF BV is sinds 2010 een nationaal en internationaal opererend bouw en technisch uitzendbureau. Wij zijn actief in de petrochemie, scheepsbouw, onder- en bovengrondse infra, machineonderhoud, bouw en gebouwgebonden installatiewerken. Vanuit onze jarenlange expertise bieden wij een veelheid aan mogelijkheden voor werk, opleiding en een loopbaan.

Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen voor projecttechnische vraagstukken d.m.v. het beschikbaar stellen van gekwalificeerd bouw en technisch personeel en het adviseren in flexibiliseringsvraagstukken. Co-Flex beschikt over ervaren bouw en technische professionals die ingezet kunnen worden voor bepaalde tijd t.b.v. kennis, ondersteuning, uitvoering en/of advisering. Hierdoor creëren wij optimale flexibiliteit. Wij zijn inmiddels succesvol binnen de grenzen van Nederland en daarbuiten. Co-Flex groeit nog steeds en heeft met toonaangevende opdrachtgevers uitstekende relaties en (raam)overeenkomsten.

Opdrachtgevers/kandidaten kiezen uitdrukkelijk voor Co-Flex omdat onze vaste (senior) projectleiders jarenlange praktijkervaring hebben binnen onze niche markten, dezelfde taal spreken en zich daadwerkelijk identificeren met de markt en zijn doelgroep.

 

Visie Co-flex

In de visie van Co-Flex staat de lange termijn relatie centraal. Dit betekent jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Wij hechten veel waarde aan tevredenheid van zowel opdrachtgever als uitzendkracht. Co-Flex laat zich in haar dienstverlening graag breed inzetten. Daarnaast hebben wij focus op bouw, technisch en industrieel werkveld. Co-Flex heeft als doelstelling om op een professionele wijze samen te werken met opdrachtgevers en kandidaten op een open, integere en toekomstgerichte wijze. Innovaties en het nieuwe werken helpen ons verder in de ontwikkeling en verduurzaming van onze organisatie.

Co-Flex werkt o.a. samen met:

Kunnen wij u helpen bij het bemiddelen van professionals?