Diensten

 

Het dienstenpakket van Co-Flex omvat een verscheidenheid van diensten gericht op de behoeften van haar opdrachtgevers. Co-Flex is met name actief binnen de petrochemie, scheepsbouw, onder- en bovengrondse infra, machineonderhoud, bouw en gebouwgebonden installatiewerken. Door de jarenlange ervaring in o.a. industriële automatisering zijn de niche functies een specialisatie van Co-Flex. Het dienstenpakket omvat de volgende diensten:

  • Uitzenden/Detacheren
  • Contracting
  • Projectmanagement
  • Scholing

 

Kwaliteit van dienstverlening

De kwaliteit van dienstverlening staat hoog in het vaandel bij Co-Flex. Onze kandidaten worden uitgebreid gescreend op betrouwbaarheid en kunde. Daarnaast is er intensief contact met werkgever en kandidaat. Door de uitzending voortdurende te begeleiden weten wij wat er leeft bij zowel werkgever als kandidaat. Zo doende bereiken wij op een proactieve en persoonlijke manier ons doel: een tevreden werkgever en een tevreden kandidaat.

 

Referenties: ons handelsmerk

Als geen ander weten wij hoe belangrijk referenties zijn als het gaat om een goede en professionele screening van kandidaten. Wij beseffen dat elke opdrachtgever en kandidaat ook referenties zijn over ons. Daarom hanteren wij de lange termijn visie. Mond-tot-mond reclame is voor Co-Flex de meest krachtige vorm van reclame!

Co-Flex werkt o.a. samen met:

Kunnen wij u helpen bij het bemiddelen van professionals?